Művészettel nevelésről tanítások és tartalmak

 Kedves Alkotók, Érdeklődők!

Az alábbi linken csatlakozhatnak azok az édesanyák, nők, akiket érdekelnek azok a tartalmak, melyek arról szólnak, hogy hogyan legyünk boldogabb édesanyák, nők, hogyan legyen zökkenőmentesebb a  gyermeknevelés és legfőképp: hogyan tudjuk elérni azt, hogy gyermekünk együttműködőbb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb egyszóval boldogabb legyen?

Lesz szó többek között az óvodai beszoktatásról, az agresszió átkeretezéséről, a kistestvér érkezéséről, az anyai hozott minták átkeretezéséről, az anyai kiégés elkerüléséről, az introvertált gyermekek megnyitásáról, a kreativitás fejlesztéséről, a gyermek tehetségének feltérképezéséről és fejlesztéséről. 

Itt lehet elérni a csoportot!

Ezen a felületen van lehetőség kérdezni, témákat behozni, amelyeket megválaszolok illetve feldolgozok.

A segítő tartalmakon kívül hamarosan technikai, alkotói tartalmak is felkerülnek a csoportba, amelyek segítenem abban, hogy minőségi, alkotó időt tölthessetek el együtt gyermekeitekkel.

Várlak szeretettel!


(bocsánat kedves apukák, férfiak - ez a csoport csak nőknek, édesanyáknak szól, hiszen javarészt ők töltik idejük nagyrészét gyermekükkel, ezért nekik nyújt segítséget temérdek feladataik, gondjaik közepette... megértéseteket köszönöm!
Megjegyzések